Použití: Potřebný počet plátků namočíme do vlažné vody na 5 minut, poté vodu slijeme a želatinu důkladně vyždímáme. Použijeme-li želatinu do teplých surovin, ihned se rozpustí (omáčky, ke ztužení lehkých krémů a šlechačkových mouse s nižším obsahem tuku). Chceme-li želatinu použít do studených dezertů, nejprve ji namočíme a necháme nabobtnat cca 5minut, poté ji důkladně vyždímáme, dáme do misky, rozehřejeme v mikrovlnné troubě nebo v kastrůlku a důkladně mícháme, než se rozpustí. Nesmíme ji přehřát, pouze rozpustit!! Dále želatinu přidáme za stálého míchání studených dezertů (do ušlehané šlehačky, krémů, pudinků, do aspiků). Poté uložíme do chladu na 4 hodiny.
Balení obsahuje: 20 g
100% vepřová kůže
| Energetická hodnota kJ | 1444 kJ |
| Energetická hodnota kcal | 345 kcal |
| Tuky | 0,6 g |
| - z toho nasycené mastné kyseliny | 0,3 g |
| Sacharidy | 0 g |
| - z toho cukry | 0 g |
| Bílkoviny | 83-91 g |
| Vláknina | 0 g |
| Sůl | 1 g |
Německo
| Kategorie: | Agar, želatina a pektin |
| Výrobce | dortis |
| EAN | 4000147002512 |
| Kód produktu | DR-9520 |