Použití: Potřebný počet plátků namočíme do vlažné vody na 5 minut, poté vodu slijeme a želatinu důkladně vyždímáme. Použijeme-li želatinu do teplých surovin, ihned se rozpustí (omáčky, ke ztužení lehkých krémů a šlechačkových mouse s nižším obsahem tuku). Chceme-li želatinu použít do studených dezertů, nejprve ji namočíme a necháme nabobtnat cca 5minut, poté ji důkladně vyždímáme, dáme do misky, rozehřejeme v mikrovlnné troubě nebo v kastrůlku a důkladně mícháme, než se rozpustí. Nesmíme ji přehřát, pouze rozpustit!! Dále želatinu přidáme za stálého míchání studených dezertů (do ušlehané šlehačky, krémů, pudinků, do aspiků). Poté uložíme do chladu na 4 hodiny.
Balení obsahuje: 20 g
100% vepřová kůže
Energetická hodnota kJ | 1444 kJ |
Energetická hodnota kcal | 345 kcal |
Tuky | 0,6 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 0,3 g |
Sacharidy | 0 g |
- z toho cukry | 0 g |
Bílkoviny | 83-91 g |
Vláknina | 0 g |
Sůl | 1 g |
Německo
Kategorie: | Agar, želatina a pektin |
Výrobce | dortis |
EAN | 4000147002512 |
Kód produktu | DR-9520 |